PGA Nederland
Voor onze vestiging in Amersfoort zoeken wij een:

Verkoopadviseur occasion specialist

Fulltime (40 uur)

Organisatie

Hyundai is een merk dat zich de laatste jaren heeft ontwikkeld tot een van de snelst groeiende automerken en is inmiddels de op drie na grootste autoproducent wereldwijd. Als dealer van Hyundai staan wij voor service, klantgerichtheid en ontwikkeling van de organisatie en de werknemers. Hyundai Wittenberg heeft vier vestigingen en is onderdeel van PGA Nederland, een sterke speler in de automotive branche welke meerdere merken vertegenwoordigt zoals Ekris BMW, Nefkens Peugeot, Renault Terwolde en Honda de Bois.

Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte Hyundai's heeft Hyundai Wittenberg Amersfoort ook een groot aanbod van occasions van diverse merken in alle segmenten.


Functiebeschrijving

Als occasionspecialist ben je autoliefhebber pur sang. Je wordt enthousiast van de diversiteit aan merken en modellen. Als occasionspecialist ben je verantwoordelijk voor:

- Het behalen van de gestelde doelstellingen m.b.t. de verkoop van gebruikte auto's, accessoires, financieringen en verzekeringen

- Het beheren van een doorlopend variërende voorraad van ongeveer 75 gebruikte auto's

- Verzorgen van een perfecte presentatie in de showroom en online

- Het optimaliseren van de afdeling occasions door het verbeteren van het rendement en vergroten van de klanttevredenheid


Functie-eisen

Jij bent onze occasionspecialist als er verkopersbloed door je aderen stroomt en klantgericht tewerk gaat. Je hebt een passie voor auto's en kan goed vooruit denken. Je hebt ook het talent om auto's perfect online te presenteren. Jouw affiniteit met fotografie is groot en je weet door de lens van de camera vanuit jouw passie en commerciële denkwijze alle onderdelen van de auto perfect in beeld te brengen voor de klant. Ook beschik je over:

- Een afgeronde MBO opleiding in commerciële richting

- Sterke communicatieve vaardigheden

- Een goede beheersing van de Nederlandse taal

- Het vermogen om planmatig en gestructureerd te werken


Ons aanbod

Wij bieden jou een uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid binnen een dynamische organisatie. Wij vinden het belangrijk om onze werknemers de kansen te bieden op het gebied van ontwikkeling en opleiding. Je ontvangt een passend salaris met een vorstelijke provisie per verkochte auto en bijproduct. Ook aan de toekomst wordt gedacht met een goede regeling voor pensioenopbouw. Kom je uit de regio en denk jij in ons team te passen? Aarzel dan niet en solliciteer!


Solliciteren

Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Matthijs Vissers (Salesmanager), Hyundai Wittenberg B.V., e-mail : werken@hyundai-wittenberg.nl. Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 033-4635535