PGA Nederland
Voor onze vestiging in Utrecht zoeken wij een:

Online Sales specialist

Fulltime (40 uur)

Organisatie

Hyundai Wittenberg is de grootste Hyundai dealer met vestigingen in Amersfoort, Harderwijk, Hilversum en Utrecht. Hyundai Wittenberg is onderdeel van PGA Nederland, een sterke speler in de automotive branche welke meerdere merken vertegenwoordigt zoals o.a. Ekris BMW, Pouw VW/Audi, Nefkens Peugeot, Renault Terwolde en Honda de Bois.

Hyundai is een merk met veel ambities, het heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot het snelst groeiende automerk en is inmiddels wereldwijd de op drie na grootste autoproducent. Daarnaast staat het in de top vier van wereldwijd meest kwalitatieve en betrouwbare merken. Naast dealer van Hyundai zijn wij als professionele dealerorganisatie continu actief met de in- en verkoop van gebruikte auto's van alle merken. De combinatie van het prachtige merk Hyundai en een royaal aanbod van gebruikte auto's maakt ons, en onze klanten iedere dag enthousiast.


Functiebeschrijving

Als online sales specialist zijn je voornaamste werkzaamheden het monitoren en controleren van onze occasion voorraad en onze voorraad nieuwe auto's op internet. Je geeft in samenspraak met onze occasion manager en sales manager advies aan de vestigingsmanagers over de manier van online presenteren van onze vestigingen. De manier van fotograferen, prijsstelling en het creatief presenteren van onze occasion voorraad en voorraad nieuwe auto's is je belangrijkste verantwoordelijkheid. Met onze manier van presenteren willen we ons onderscheiden van onze collega-dealers.


Functie-eisen

• Je hebt affiniteit met auto's en enige ervaring in de automotive branche.

• Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.

• Je beschikt over inzicht om prijzen te doorgronden.

• Je kan de specialist in online presentatie worden.

• Je bent erg creatief ingesteld.

• Je kan goed samenwerken en zelfstandig werken.

• Je bent actief ingesteld.

• Je hebt commercieel inzicht.

• Je vindt het een uitdaging om ons volume verkoop gebruikt te laten groeien.


Ons aanbod

Wij bieden jou een verantwoordelijk functie binnen een plezierige werkomgeving met enthousiaste collega's. Wij vinden het belangrijk om onze werknemers kansen te bieden op het gebied van ontwikkeling en opleiding. Wij belonen afhankelijk van leeftijd en ervaring. Daarnaast hebben wij een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Solliciteren

Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Nancy Smeeing, Hyundai Wittenberg B.V., e-mail : werken@hyundai-wittenberg.nl. Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 033-4635535