PGA Nederland
Voor onze vestiging in Utrecht zoeken wij een:

Verkoopadviseur

Fulltime (40 uur)

Organisatie

Wij zijn net zoals vele andere op zoek naar de beste en leukste verkoopadviseur die overloopt van enthousiasme. In deze vacature vertellen we jou waarom je voor ons moet kiezen en niet voor een ander.

Om te beginnen werken wij met een geweldig merk, namelijk Hyundai. Het merk dat in de top drie staat van snelst groeiende autoproducenten wereldwijd en de grootste autofabriek ter wereld bezit. Met een overvloed aan nieuwe modellen zijn er volop verkoopkansen.


Functiebeschrijving

Als je bij ons komt werken kom je in een gezellig team met fanatieke verkopers. Samen met je collega's maak je van iedere dag een feestje en zorg je ervoor dat elke bezoeker met een glimlach wordt geholpen en begeleid wordt bij het aankopen van een andere auto. Met een top werksfeer en een gezonde dosis onderlinge competitie (die elke verkoper in het bloed zit) vliegt de dag voorbij!


Functie-eisen

Ben jij klantgericht, leergierig, commercieel, beheers jij de Nederlandse taal en sta jij je mannetje of vrouwtje? Ben je daarnaast in het bezit van een MBO diploma en enige verkoopervaring? Dan zijn wij op zoek jou!


Ons aanbod

De leukste baan van Nederland! Elke dag is een feest omdat je klanten blij maakt, daarnaast zorgen we ervoor dat je een ontwikkeling doorgaat door te leren van je collega's maar ook door trainingen. Je bent tenslotte nooit uitgeleerd! Bij deze functie hoort een passend salaris, vorstelijke provisie, eigen werkplek en een auto van de zaak! Kom je uit de omgeving van Utrecht en spreekt jou bovenstaande aan? Twijfel niet en solliciteer direct.


Solliciteren

Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Matthijs Vissers (Sales Manager), Hyundai Wittenberg B.V., e-mail : werken@hyundai-wittenberg.nl. Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 06-57315655