PGA Nederland
Voor onze vestiging in Utrecht zoeken wij een:

Marketing Medewerker

Fulltime (40 uur)

Organisatie

Wil je op mijn stoel zitten, en je dagelijks bezighouden met uiteenlopende marketingactiviteiten binnen de autobranche? In deze vacature vertel ik waarom je moet kiezen voor Hyundai Wittenberg en Honda de Bois.

Om te beginnen werken wij met twee fantastische merken, namelijk Hyundai en Honda. Hyundai is het merk dat in de top drie staat van snelst groeiende autoproducenten wereldwijd en de grootste autofabriek ter wereld bezit.

Met een overvloed aan nieuwe modellen in verschillende segmenten zijn er volop mogelijkheden om acties en campagnes uit te rollen.


Functiebeschrijving

Hoe ziet jouw dag eruit? Elke dag is anders en loopt niet altijd zoals gepland. Dat maakt deze functie extra uitdagend. Je bent verantwoordelijk voor de algemene marketing activiteiten van zes vestigingen. Je speelt in op campagnes vanuit de importeur en communiceert deze via verschillende kanalen naar de (potentiële) klanten. Naast de landelijke campagnes stel je een marketing jaarplan op en bedenk je acties op dealerniveau om de sales en aftersales een boost te geven. Je bent hét aanspreekpunt voor de vestigingen om de lokale bekendheid te vergroten en weet de wensen van de vestigingsmanagers te vertalen naar een concreet plan.

Ook binnen de autobranche is zichtbaarheid online essentieel. Je optimaliseert de splinternieuwe website en analyseert het online verkeer. Door middel van e-mailmarketing, Adwords, Facebook advertenties en afwisselende posts op onze tijdlijn weet jij de doelgroep te bereiken.


Functie-eisen

Wat neem je mee?

- HBO werk – en denkniveau in de richting van Marketing en Communicatie

- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

- Een hoop creatieve en vernieuwende ideeën

- Zelfstandig werken is voor jou geen probleem

- Een sterke persoonlijkheid

- Een passie voor auto's


Ons aanbod

Wat bieden wij jou? Een uitdagende functie met veel leuke collega's en vrijheid. Wij vinden het belangrijk om onze werknemers de kansen te bieden op het gebied van ontwikkeling en opleiding, je bent tenslotte nooit uitgeleerd. Je ontvangt een passend salaris en er is een goede regeling voor pensioenopbouw. Kom je uit de omgeving van Utrecht en spreekt bovenstaande jou aan? Twijfel niet en solliciteer.


Solliciteren

Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Matthijs Vissers, Hyundai Wittenberg B.V., e-mail : werken@hyundai-wittenberg.nl. Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 06-573 156 55