PGA Nederland
Voor onze vestiging in Velp zoeken wij een:

Verkoopadviseur BMW

Fulltime (40 uur)

Organisatie

Ekris is de BMW en MINI dealer in het midden van het land met vestigingen in Arnhem, Lelystad, Nijkerk, Utrecht, Veenendaal en Zeist. Voor Ekris Arnhem zoeken wij een Verkoopadviseur BMW.


Functiebeschrijving

Wie zoeken wij?

Heb je minimaal 4 jaar ervaring bij een volume merk of premium merk en heb je de ambitie om de stap te maken naar de meest ambitieuze BMW en MINI dealer van Nederland? Solliciteer dan en sluit aan bij ons hechte Ekris team!

Onze nieuwe collega werkt graag in teamverband, heeft een neus voor verkoopkansen, heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kan zijn werk zelfstandig indelen. Herken je jezelf hierin? Dan zouden Ekris Arnhem en jij wel eens een hele goede match kunnen zijn.


Functie-eisen

Wat vragen we van jou?

Je vindt het een uitdaging om pro-actief (potentiële) klanten aan te spreken en je werkt nauwkeurig en gedisciplineerd. Je weet oprechte aandacht en interesse én je commerciële talent goed met elkaar te combineren, waardoor je sterk bent in het opbouwen en onderhouden van relaties. Daarbij heb je een afgeronde commerciële opleiding, bij voorkeur IVA met een aantal jaren ervaring in een commerciële functie. Je woont in (de omgeving van) Arnhem.


Ons aanbod

Wat bieden we jou:

Ekris BMW biedt jou een zelfstandige baan binnen een mooi familiebedrijf waar iedereen met veel enthousiasme en passie aan het werk is. Daarbij bieden we goede arbeidsvoorwaarden en is er veel ruimte voor initiatief en zelfstandigheid. Ook krijg je kansen om jezelf te ontwikkelen en kun je diverse trainingen volgen via de BMW Academy. Een auto van de zaak hoort ook bij deze functie.

Solliciteren?

Ben jij de enthousiaste nieuwe collega die we zoeken en woon je in (de buurt van) Arnhem, stuur dan je motivatie met CV en pasfoto naar Ekris Arnhem, t.a.v. Maurice Huizenga e-mail: maurice.huizenga@ekris.nl

Aquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur dan je schriftelijke sollicitatie met CV naar Ekris Velp t.a.v. Maurice Huizenga, e-mail: maurice.huizenga@ekris.nl.