PGA Nederland
Voor onze vestiging in Nijkerk zoeken wij een:

Gastvrouw / Telefoniste (16 uur)

Parttime (16 uur)

Organisatie

Ekris is de BMW en MINI dealer in het midden van Nederland met vestigingen in Arnhem, Lelystad,

Nijkerk, Utrecht, Veenendaal en Zeist.


Functiebeschrijving

Wie zoeken wij

Wij zijn op zoek naar een representatieve gastvrouw/telefoniste met een positieve en flexibele instelling voor de woensdag en de zaterdag.

Wat ga je doen?

Je geeft onze klanten een warm welkom, voorziet hen van een drankje en zorgt dat zij in contact komen met de juiste collega. Daarnaast beantwoord je de telefoon. Je weet als geen ander onze klanten het gevoel te geven dat past bij een premium merk als BMW en MINI, zowel in de showroom als aan de telefoon.


Functie-eisen

Wat bieden wij

Ekris biedt je een mooie werkomgeving in een ambiance zoals je deze mag verwachten bij een premium bedrijf. Je wordt onderdeel van een team van collega's die werken met passie en bevlogenheid voor het bedrijf.


Ons aanbod

Solliciteren

Om in aanmerking te komen voor deze leuke baan, is het wel een voorwaarde dat je de woensdag en de zaterdag beschikbaar bent. Ben je geïnteresseerd, stuur dan je sollicitatie met CV en foto naar de heer Henk van Lindenberg: henk.vanlindenberg@ekris.nl.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur dan je schriftelijke sollicitatie met CV naar Ekris Nijkerk t.a.v. H. van Lindenberg, e-mail: henk.vanlindenberg@ekris.nl.