PGA Nederland
Voor onze vestiging in Zeist zoeken wij een:

Meewerkend Verkoopleider Nefkens Zeist

Fulltime (40 uur)

Organisatie

Waarom kies je voor Nefkens?

Nefkens Midden is een dynamische organisatie die luistert naar de wensen van haar klanten én medewerkers. Er is veel ruimte voor doorgroeimogelijkheden, het volgen van trainingen en er is een personeelsvereniging die een breed scala aan activiteiten organiseert. Als zelfstandige BV met een eigen management bestaat Nefkens Midden uit negen Peugeot-dealers, twee schadebedrijven en een autoverhuurder die opereren als één bedrijf in de regio Utrecht.


Functiebeschrijving

Wat ga je doen?

Als verkoopleider ben jij de coachende motivator van het compacte salesteam (2,5 FTE). Je geeft niet alleen leiding, maar hebt ook een voorbeeldrol als het gaat om actieve verkoop van nieuwe en gebruikte auto's in de showroom. Je kent de lokale markt en bruist van de ideeën over sponsor- en marketingactiviteiten die jouw vestiging goed kunnen profileren. Dit levert extra naamsbekendheid en handel op.

Het verkoopresultaat van de vestiging is niet jouw enige doelstelling. Met jouw winnaarsmentaliteit wil jij ook het hoogste scoren op klanttevredenheid. Daarnaast zet jij je in voor een uitstekende samenwerking met aftersales, zodat klantbeloftes worden nagekomen of zelfs overtroffen.

Als één van de negen vestigingen van Nefkens Midden profiteer je van de schaalvoordelen van een grote dealerholding. Je draagt bij aan de reputatie en het succes van Nefkens, de grootste Peugeot-dealer van Nederland. Met persoonlijke aandacht voor de klant maak jij met jouw team het verschil.


Functie-eisen

Voor deze zelfstandige functie zoeken wij een kandidaat met een stevige persoonlijkheid. Klantgericht en commercieel, maar ook een coach die zijn collega's weet te inspireren en motiveren tot succes. Je hebt ervaring in een soortgelijke functie en beschikt over minimaal een afgeronde commerciële HBO-opleiding.


Ons aanbod

Wat heeft Nefkens Midden te bieden als werkgever?

Bij Nefkens staat de ontwikkeling van jou als werknemer centraal. Wanneer je ons team komt versterken zullen jou volop kansen worden geboden voor verdere ontwikkeling- en doorgroeimogelijkheden. Jouw inzet en motivatie zijn daarbij doorslaggevend en jij bent zelf aan het roer van jouw toekomst binnen ons bedrijf.

Daarnaast bieden we jou een marktconform salaris op basis van werkervaring en functioneren. Secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten een collectieve zorgverzekering, voordeel op bedrijfsfitness, fietsplan en pensioenregeling bij PMT. Natuurlijk hopen we je vaak te zien op de maandelijkse activiteiten van onze actieve personeelsvereniging.

Nefkens is een stabiele organisatie die onderdeel uitmaakt van de dealerholding PGA Nederland, onderdeel van de Emil Frey Group. Een internationale organisatie met veel kennis, kansen en doorgroeimogelijkheden.


Solliciteren

Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Jacco Noyons, Nefkens Midden B.V., e-mail : solliciteren-midden@nefkens.nl. Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 0620365020