PGA Nederland
Voor onze vestiging in Huizen zoeken wij een:

Automonteurs Nefkens Naarden

Fulltime (38 uur)

Organisatie

Betrokken, professioneel en servicegericht. Zo werken wij als autobedrijf, maar ook als werkgever. Duurzaam en maatschappelijk verantwoord. Goede arbeidsvoorwaarden met volop aandacht voor het welzijn, de ontwikkeling en toekomstperspectieven van onze medewerkers.

Nefkens is met 23 vestigingen de grootste vertegenwoordiger van het merk Peugeot in Nederland. Ons bedrijf bestaat uit drie bv's die actief zijn in de regio's Noord-Brabant, Midden-Nederland en Noord-Nederland. Ontstaan in 1878 en sinds 1933 onlosmakelijk verbonden met Peugeot, heeft Nefkens zich van familiebedrijf ontwikkeld tot een landelijk opererende Peugeotdealer.

Jij komt te werken bij Nefkens Midden. Dit is een zelfstandige bv met een eigen management, die bestaat uit negen Peugeotdealers (in Bunnik, Baarn, Hilversum, Huizen, Amersfoort, Naarden, Nieuwegein, Utrecht en Zeist), twee schadebedrijven en een rentafdeling.


Functiebeschrijving

Sleutel jij niet alleen graag aan auto's maar ook aan jezelf? Dan pas je goed bij Nefkens Midden, waar we niet alleen je passie voor het autovak maar ook je verdere ontwikkeling belangrijk vinden. Voor onze vestiging in Huizen zijn wij op zoek naar zowel 1e als 2e Autotechnicus.

Als Autotechnicus ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig stellen van diagnoses, het uitvoeren van APK controles en het adviseren, lokaliseren en oplossen van storingen. Je verzorgt reparaties, onderhoudswerkzaamheden en eindcontroles. Je voert je werkzaamheden met vakmanschap en nauwkeurigheid uit. Tot slot geeft het jouw voldoening als onze klanten weer met een tevreden en veilig gevoel de weg op gaan.


Functie-eisen

Voor de vestiging Naarden zijn wij op zoek naar een 2e Auotechnicus. Ben jij in het bezit van je diploma eerste Autotechnicus en lijkt het je leuk om bij ons te werken, dan nodigen wij je ook van harte uit om te solliciteren. Wij hebben momenteel op diverse vestigingen in onze werkplaatsen ruimte voor ervaren collega's.


Ons aanbod

Dit bieden we jou

Je krijgt een marktconform salaris op basis van je werkervaring en functioneren, plus uitzicht op een vast contract. Verder profiteer je van een collectieve zorgverzekering, voordeel op bedrijfsfitness, een fietsplan en een pensioenregeling bij PMT. Natuurlijk hopen we je vaak te zien op de maandelijkse activiteiten van onze actieve personeelsvereniging.

Bij Nefkens staat de ontwikkeling van jou als medewerker centraal. We bieden je volop kansen om door te groeien en opleidingen te volgen. Jouw inzet en motivatie zijn daarbij doorslaggevend. Oftewel: je staat zelf aan het roer van jouw toekomst binnen ons bedrijf. Nefkens is een stabiele organisatie, die deel uitmaakt van de dealerholding PGA Nederland, onderdeel van de Emil Frey Group. Een internationale organisatie met veel kennis en interessante mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.


Solliciteren

Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Stefan Erkelens, Nefkens Midden B.V., e-mail : solliciteren-midden@nefkens.nl. Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 06-82208863