PGA Nederland
Voor onze vestiging in Utrecht zoeken wij een:

Junior verkoopadviseur

Fulltime (40 uur)

Organisatie

Hyundai is een merk dat zich de laatste jaren heeft ontwikkeld tot een van de snelst groeiende automerken en is inmiddels een van de grootste autoproducenten wereldwijd. Als dealer van Hyundai staat Hyundai Wittenberg voor service, klantgerichtheid en ontwikkeling van de organisatie en de werknemers. Hyundai Wittenberg heeft vier vestigingen en is onderdeel van PGA Nederland, een sterke speler in de automotive branche welke meerdere merken vertegenwoordigt zoals Ekris BMW, Nefkens Peugeot, Renault Terwolde en Honda de Bois.


Functiebeschrijving

Als junior verkoopadviseur ben jij het visitekaartje van Hyundai Wittenberg Utrecht. Je begeleidt de klant van begin tot eind en weet deze goed te adviseren. Elke klant is anders en daarom is ook geen dag hetzelfde! Je bent verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

  • Het behalen van de gestelde doelstellingen m.b.t. de verkoop van nieuwe en gebruikte auto's, accessoires, financieringen en verzekeringen
  • Het vervullen van een gastheerrol voor klanten
  • Het voeren van verkoopgesprekken, opstellen van offertes en opvolging hiervan
  • Het up-to-date houden van productkennis en ontwikkelingen in de markt
  • Het opbouwen van een netwerk en onderhouden van relaties

Functie-eisen

Voor deze junior functie zoeken wij een klantgerichte kandidaat die beschikt over:

  • Een stevige persoonlijkheid
  • Het vermogen klantgericht te denken en handelen
  • Een afgeronde MBO opleiding in een commerciĆ«le richting
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal

Ons aanbod

Wij bieden jou een uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid binnen een dynamische organisatie. Wij vinden het belangrijk om onze werknemers de kansen te bieden op het gebied van ontwikkeling en opleiding. Je ontvangt een passend salaris met een vorstelijke provisie per verkochte auto en bijproduct. Ook aan de toekomst wordt gedacht met een goede regeling voor pensioenopbouw. Kom je uit de regio en denk jij in ons team te passen?


Solliciteren

Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Nancy Smeeing, Hyundai Wittenberg B.V., e-mail : werken@hyundai-wittenberg.nl. Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 033-4635535